(Cat) LLIBRE DELS NÚMEROS DE LES CERES de Daywalt i Jeffers

Estic emocionada per compartir una excel·lent troballa literària amb vosaltres: un llibre de l’editorial Andana que es revela com una autèntica joia per als primers lectors. Aquesta obra no només ofereix una oportunitat educativa, sinó que ho fa de manera increïblement entretinguda.

A través d’aquesta obra, els petits lectors tenen l’oportunitat de plongar-se en l’univers dels números d’una manera enginyosa i divertida. El llibre està dissenyat tenint en compte les necessitats i la curiositat dels més joves, fent que l’aprenentatge sigui una experiència fascinant.

Una característica especial que no vull passar per alt és la il·lustració. Aquest llibre està il·lustrat per Oliver Jeffers, un bestseller en el món de la literatura infantil. Les seves il·lustracions són una veritable obra d’art que captiven la imaginació dels lectors de totes les edats. El seu toc distintiu aporta una dimensió visual única a la història i fa que la narrativa cobri vida.

Així doncs, si esteu buscant una oportunitat per fomentar l’amor per la lectura i l’aprenentatge en els més petits de la casa, aquest llibre és una elecció encertada. No només oferirà una base sòlida per comprendre els números, sinó que també atiarà la seva imaginació i els inspirarà a explorar el món de la lectura amb passió. Una obra que, sense dubte, delectarà joves i adults per igual.

Deixa un comentari

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

Up ↑